Om oss

Om oss

 

Rikter Svendsen er en norsk familiebedrift med sin opprinnelse tilbake til 1922. Vi har derfor i over 100 år utviklet, produsert og levert finere butikk- og produktemballasje.

Som totalleverandør og produsent tilbyr vi alt du trenger av gavepapir og bånd, poser, butikkmateriell, smykkeemballasje, smykkeskrin, esker og mer. 

 

Ved Dikeveien på Rolvsøy i Fredrikstad har vi over 6000 kvm med lokaler, hvor vi har samlet hele virksomheten under samme tak med administrasjon, salgs- og utviklingsavdeling, produksjonslokaler, lager og lagerhotell.

 -3000 kvm fabrikk med emballasjeproduksjon

 -1500 kvm med lager og lagerhotell

 -1500 kvm med utleie

 -400 kvm med kontor

 

Vi er stolte av å fortsatt ha egenproduksjon i Norge! Vi har stor maskinpark innen eskeproduksjon, overtrekking, stansing, preging og trykk, vakuumforming og plastbearbeiding.

 

I tillegg tilbyr vår engrosavdeling nesten alt innen gaveinnpakning, bæreposer, esker, smykkeskrin, smykkeemballasje, pussemidler, displayer og butikktilbehør.

 

Hvem er våre kunder?

Vi har et bredt spekter av kunder innen detaljhandel som gull og ur-bransjen, klær, gave og interiør, sport, sko, kosmetikk osv.
I tillegg til frittstående butikker landet rundt har vi rammeavtaler med flere av landets kjeder og kjøpesentre.
I vår egenproduksjon samarbeider vi med blant annet produkt-produsenter/distributører, næringsmiddelindustrien, myntverk, farmasøytisk industri, lærvarebransjen, kosmetikkbransjen, trykkerier/grafisk og byråer etc.